ГЕРБ-СДС  регистрираха листите си в цялата страна за вота на

...
ГЕРБ-СДС  регистрираха листите си в цялата страна за вота на
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрираха листите си в цялата страна за вота на 2 октомври

ГЕРБ-СДС  регистрираха листите си в цялата страна за вота на 2 октомври.  

В 25 МИР София тя беше записана в районната администрация на регион „ Красна поляна “. Документите внесоха регионалният шеф на ГЕРБ – София Тодор Кръстев и претендентите за национални Христо Гаджев, Анна Александрова и Петър Николов.

„ Заявката е ясна – петима най-малко в 23-ти МИР и 75 – 80 мандата в народен мащаб, само че в случай че изборните резултати зависят от броя на гласувалите, както се чака да бъдат дребни, с твърдия електорат, който има ГЕРБ-СДС, евентуално ще имаме и повече. Това съобщи Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили и лидер на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 23 МИР София при регистрацията на листата.

Според Тома Биков който е лидер на листата на партията в 24-ти МИР в София, Асен Василев е забъркал няколко каши с бюджетите, които ще би трябвало да бъдат решавани в идните месеци и година. При предаването на документите той уточни, че се надява България да не остане без газ през октомври.

Делян Добрев, който води листата на ГЕРБ-СДС 29-ти МИР Хасково предложения някогашния финансов министър Асен Василев да се явят на дебат за цената на газа. Това тоя съобщи в деня, в който ГЕРБ записва листите си в цялата страна за изборите на 2-и октомври.

На идните предварителни избори на 2 октомври ГЕРБ-СДС - 3-ти МИР Варна потегля за победа със мощен тим отпред с Даниел Митов, оповестиха от обединението.

„ Това е мощният тим на ГЕРБ-СДС Варна, с който безапелационно ще спечелим доверието на нашите съграждани “, разяснява кметът на Варна и регионален координатор на партията Иван Портних, който записва в РИК листата с 30 претенденти за народни представители.

С освежен тим от положителни експерти и младежи с хрумвания потегля ГЕРБ-СДС Монтана  към изборите на 2-ри октомври. Това съобщи лидерът на листата в 12-ти МИР Монтана Ирена Димова, откакто се записаха през днешния ден в РИК. От обединението ще се борят за две депутатски места.

„ Три мандата е реалистичната цел на ГЕРБ-СДС във Великотърновска област, а в народен мащаб желаеме да реализираме оптимален брой гласове и безапелационна победа. За нас е доста значимо да върнем стабилността в страната, с цел да могат всички български фамилии да са спокойни, да могат да плануват и ръководят своето бъдеще “, това съобщи лидерът на ГЕРБ във Велико Търново 4-ти МИР проф. Костадин Ангелов на представянето на листата. Документите бяха регистрирани от регионалния координатор Даниел Панов. Списъкът е с 16 кандидат-депутати.

Регистриране бе и листата на в 16-ти МИР  Пловдив град . 22-ма са кандидат-депутатите с лидер Бойко Борисов, водач на партията, който е начало и на листата в 25-ти МИР.

На второ място е екологът доцент Стефан Шилев, трети е Вежди Рашидов, на четвърто и пето място са юристът Радомир Чолаков и финансистът Спас Шуманов.

„ Целта на ГЕРБ в Пловдив е да има четирима депутати в 48-то Народно заседание. Те желаят да усилят поддръжката си в Пловдив и съгласно тях е време това да се случи през октомври. " Играем за победа, обичайно лидер в Пловдив е господин Борисов “, сподели Радомир Чолаков незабавно след регистрацията на листата.

Водачът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за Благоевград Росен Желязков и регионалният координатор на партията евродепутатът Андрей Новаков, дружно с претендент – депутати и членове на предизборния щаб, записаха листата на обединението в Районна изборна комисия на 1-ви МИР Благоевград .

За място в 48-то Народно заседание ще се борят общо 22-ма претенденти.

Коалицията внесе за регистрация и листата си в 27-ми МИР Стара Загора . Водач на листата е Красимир Вълчев - министър на образованието и науката в мандата на 44-ото Народно заседание.

Листите на партията бяха импортирани през днешния ден във всички изборни региони в страната.

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР